Afhaalmoment Koekjesverkoop op zaterdag 19 december

Tot en met gisteren konden er koekjes besteld worden via onze site, wat jullie massaal deden. Met maar liefst 1219 verkochte dozen mogen we van een heel groot succes spreken. Onze dank is dan ook heel groot aan iedereen die moeite gedaan heeft hiervoor. Echt een hele dikke merci voor ieders inzet!

De bedeling van de koekjes ligt - uiteraard - wat moeilijk door de Coronamaatregelen. Normaal gezien was dit komende zaterdag bij de garage van Roger Beernaert, maar zo'n 'privé-bedeling' is niet toegelaten. Dit kan enkel doorgaan in een stedelijk afhaalpunt. De stad Torhout organiseert daardoor een afhaalpunt voor de acties van verschillende verenigingen op de parking van de Mast, dit op zaterdag 19/12 van 9u tot 12u30. Er zal een circulatieplan zijn om alles in goede banen te laten verlopen, en enkele medewerkers van onze club zullen hier de dozen uitdelen onder een tent herkenbaar aan de HAC-vlag. Om het afhalen vlot te laten gebeuren hou je best je bestelnummer bij de hand. 

Probeer - indien mogelijk - het afhalen niet te strak te timen net voor of na de training, zodat het geen overrompeling wordt. 

Nogmaals grote dank voor de inzet en laat de koekjes smaken!