B.K. Atleten met een Handicap ter elfder ure afgelast

De Belgische kampioenschappen AMH, die normaal samenvallen met de reguliere Belgische kampioenschappen "alle categorieën" mochten op de originele datum wegens de Covid-19 epidemie niet doorgaan. Eerst werd er melding gemaakt dat deze kampioenschappen volledig geschrapt zouden worden van de kalender maar enkele weken terug verscheen het bericht dat er toch nog een B.K. zou worden georganiseerd. 

Negen G-atleten hunkerden naar een wedsrijd en schreven zich dus in voor deze kampioenschappen die vandaag zouden doorgaan. Maar storm "Odette" beslistte daar anders over. Op het moment dat de wedsrijden van start zouden gaan, stond de piste grotendeels onder water door de grote hoeveelheden regen die het Oostvlaamse Oordegem teisterden. Er werd overlegd, wat gewacht, nog wat overlegd en nog wat gewacht maar uiteindelijk werd er door de organisatie, samen met de aanwezige trainers, beslist om de wedstrijden niet te laten starten. 

Nadat Justine Hillewaere eerder al moest forfait geven met een verzikte enkel moesten ook de overige 8 atleten jammer genoeg zonder prestatie huiswaarts keren. Onze super gemotiveerde aleten ter plaatse waren Amy De Brauwer, Caroline Ghyelbrecht, Louis Wielfaert, Koen Leveque, Arnold Nimmegeers, David Nimmegeers, Jonathan Cuypers, en Vincent Depauw