Info Jeugdtrainingen Oktober

Na de geslaagde probeertrainingen in september is het sinds vorige week mogelijk om in te schrijven bij onze atletiekclub. Als nieuw lid krijg je 2 formulieren die je moet invullen met enkele gegevens, die je de volgende training ingevuld mee mag terugbrengen. Ieder nieuw lid betaalt 130 euro inschrijvingsgeld, en krijgt 10 euro shopbudget op onze digitale webshop van hoofdsponsor Bioracer. Dit budget wordt gekoppeld aan het mailadres dat je gebruikt bij inschrijving, uiteraard duurt het wel even vooraleer dit aan je account gekoppeld wordt. De rechtstreekse link naar de webshop is www.bioracer.be/hac

De trainingen in oktober vinden plaats op de uren zoals ze nu waren: elke woensdag van 14u tot 15u30, elke zaterdag van 10u tot 11u30. Op beide dagen blijven we buiten trainen. In principe gaan alle trainingen, ongeacht de weersomtandigheden, altijd door. Enkel bij hevige sneeuw/hagel/stormweer, waarbij het dus gevaarlijk is om te trainen, wordt de training afgelast.

Op zondag 18 oktober is er trouwens ook onze Oefenveldloop, waar iedere nieuwe atleet meer dan welkom is! Dit is een beetje het concept van de scholenveldloop, maar dan vanuit onze atletiekclub georganiseerd. Ook niet-aangesloten broers/zussen of andere familie is trouwens welkom om hier recreatief aan deel te nemen. Meer info vind je hier.