Laatste info Houtlandse Kampenmeeting

Komende zaterdag vindt onze Houtlandse Kampenmeeting plaats. Het zal helaas één van de weinige wedstrijden zijn die we deze zomer zullen kunnen doen, maar daarom is onze atletiekclub dan ook extra gemotiveerd om er een topwedstrijd van te maken!

Het definitieve uurrooster is hier te vinden. Hier en daar gebeurde nog een kleine verschuiving met de vorige versie om de wedstrijden zo aantrekkelijk mogelijk te maken.

Daarnaast is er onderaan ook een circulatieplan te vinden, dat verplicht te volgen is. Er zijn eveneens enkele stewards aangeduid die zullen toezien op het volgen van de bekende Coronamaatregelen, zoals het dragen van een mondmasker in het bijzijn van anderen.

Zoals eerder gecommuniceerd is er voor jeugdatleten tot en met miniem 1 begeleider per familie welkom. Deze dient zich te registreren via https://docs.google.com/forms/d/18FUr9aXnmpzDmf8N_Tnm9rSe5DQDGD-Xg2tRloqy8KY

Vanaf cadet is er geen ouder, begeleider of supporter toegestaan. Discussie hierover is dan ook niet mogelijk, de regels zijn duidelijk. Er waren enkele plaatsen voor coaches, maar deze plekken werden ondertussen al bijna allemaal ingenomen. Deze maatregel is in functie van het maximum aantal van 200 personen op een evenement. Ook voor de atleten zelf is er een registratieplicht. Om deze vlot te laten verlopen en lange wachtrijen aan de ingang te vermijden, is er de mogelijkheid om via onderstaande link de nodige gegevens achter te laten. Dit formulier wordt dan enkele weken na de wedstrijd vernietigd, zodat de privacy van iedereen optimaal gerespecteerd wordt: https://docs.google.com/forms/d/1WYm5u4IhnHeTCxTs5BH2j9PMcOVKIpzT1Ao2Q6fFKnA

Alvast bedankt om alle maatregelen te volgen en veel succes toegewenst!

Bijlagen: 
Image: