Steun onze club met de Koekjesverkoop!

Omdat wij voor de goede werking van onze atletiekclub nood hebben aan heel wat financiële middelen, organiseren wij jaarlijks enkele activiteiten waaronder de Koekjesverkoop. Omdat er, gezien alle Coronamaatregelen, tal van activiteiten weggevallen zijn doen wij een extra beroep op ieders medewerking. Met een kleine inspanning van ieder lid, kan dit wat extra centen in de clubkas brengen, die wij dan opnieuw kunnen spenderen aan andere organisaties ten voordele van onze leden.

Via het bestelformulier op de website kan je een bestelling plaatsen. We kiezen opnieuw voor een uitgebreid gamma en hanteren twee prijzen, namelijk 6,00 € en 6,50 € per doos, De 5 atleten die de meeste dozen verkopen, krijgen een extra shoptegoed van 10,00 € op de webshop van Bioracer. De bestellingen dienen tegen uiterlijk 6 december 2020 geplaatst te zijn. Er kan dus enkel besteld worden via de website, waarbij het geld dient te worden overgeschreven op de rekening van de club: BE 32 9733 5891 6202 met vermelding van uw naam en het bestelnummer dat je ontvangt via de site

In 'normale omstandigheden' vindt het afhaalmoment plaats op zaterdag 12 december tussen 9u en 12u bij Roger Beernaert aan de August Vermeylenlaan 1 te Torhout. Toch is het voor ons ook nog afwachten hoe we het afhaalmoment exact kunnen organiseren: meer spreiding over de dag, afhalen op 2 verschillende locaties, aan huis komen leveren... We passen ons zo goed mogelijk aan volgens de maatregelen die op dat moment zullen gelden. Mocht het op dat moment nog niet mogelijk zijn om een afhaalmoment te organiseren, dan bestellen wij de koekjes iets later bij de leverancier zodat die uiteraard lekker vers blijven. We hebben echter goede hoop dat we dit toch zo snel mogelijk kunnen bezorgen!

Als elk lid een vijftal dozen zou kunnen verkopen, dan zijn wij verzekerd van een succes. We rekenen alvast op uw inspanning!

Plaats je bestelling via https://www.houtlandatletiek.be/catalogus/koekjesverkoop-2020

Image: 

Reacties

Comment: 

Door de coronamaatregelen verloopt de afhaling van de koekjesverkoop onder andere omstandigheden. Alle info is hier te vinden.

Pagina's