UITREIKING WINTERSEIZOEN 2013-2014

Op vrijdagavond 21 maart vindt de jaarlijkse prijsuitreiking plaats van het voorbije winterseizoen in zaal de Bosgalm. We hebben enerzijds de uitreiking van het crosscriterium en anderzijds worden ook de belangrijkste indoorprestaties toegelicht.

Voor het crosscriterium hebben we prijzen in 3 categorieën. Wie bij de benjamins, pupillen en miniemen aan 3 veldlopen deelnam (met PK inbegrepen of anders 4 deelnames) komt in aanmerking voor een trofee. Wie vanaf de categorie cadetten deelnam aan 5 veldlopen (met PK inbegrepen of anders 6 deelnames) heeft eveneens recht op een trofee. Er is hierbij nog een apart klassement voor cad/schol en voor jun/sen/masters. Voor de eerste 3 van elk van deze 3 groepen is er nog een extra naturaprijs voorzien.

Voor het indoorseizoen is er een trofee voor elke jeugdatleet die aan 2 van de 3 clubverplaatsingen naar Gent heeft deelgenomen. Vanaf de categorie cadetten is er een premie voor wie een podiumplaats of een finaleplaats behaalde op de voorbije indoorkampioenschappen volgens ons premieregelement.

Vanaf 18u30 is iedereen welkom en om 19u30 gaan we aan tafel voor een lekkere spaghetti. Er is ook mogelijkheid voor een vegetarische spaghetti en gelieve dit bij inschrijving duidelijk te melden.

Voor de kinderen tem 12 jaar vragen wij 8 euro en voor de volwassenen is het 12 euro. Inschrijven gebeurt door voor 16 maart te storten op rekeningnummer van HAC BE41 9611 7751 1510 met vermelding spaghettiavond en het aantal kinderen en het aantal volwassenen.

We hopen jullie talrijk te mogen ontmoeten op deze avond.

Het bestuur

Tags: